Gastenboek

“Jarenlang heb ik niet langer dan 15 minuten kunnen hardlopen doordat de spieren in mijn kuiten verkrampten. En na dat kwartiertje hardlopen had ik ook vaak last van stijve kuiten. Met de triggerpoint-therapie zijn de knoopjes in mijn kuitspieren aangepakt en voelen mijn kuiten weer soepel. Ik kan nu zonder problemen een half uur hardlopen en heb erna geen stijve kuiten meer. Ben superblij omdat ik ook tijdens de vakantie weer normaal kan bergwandelen.”
Rob de G.

“Door Margrietes flyer bij mij in de bus ben ik bij haar terechtgekomen. Ik heb veel ervaring met verschillende masseurs. Ik heb Margriete al eens verteld, dat ik met haar als “buurvrouw” erg blij ben. Ik vind haar de beste masseuse, die ik tot nu toe heb gehad. Ze luistert goed naar mijn wensen en ik kom altijd heerlijk ontspannen bij haar vandaan. Tot de volgende keer!”

JESSICA VAN DE V.

“I love Margriete’s massages and get them regularly because she is very thorough and it always makes me feel much better. She is knowledgeable and gentle and she uses great oils. The place is relaxing, cosy and makes you feel in very good hands altogether.”
Pia A.

“Heb veel last van gespannen spieren met name bij mijn schouders, na een massage bij Margriete is dat enorm verminderd. Wat ik ook heel prettig vind is dat ze kijkt naar de persoon en daar haar behandeling op afstemt en dat ze regelmatig vraagt of het goed voelt. Verder vind ik haar benadering erg prettig en vriendelijk en heerst er een ongedwongen sfeer.”

MARJA V.

“Er is veel aanbod van masseurs in Den Haag. Ik zocht een masseur dichtbij mij in de buurt en die verschillende technieken onder de knie heeft. Zo kwam ik bij Margriete uit. Haar website en het logootje met de hartjes in de handen spraken me aan. Ik voelde me direct op mijn gemak bij haar, een belangrijk aspect tussen masseur en gemasseerde vind ik. Net als het respect waarmee zij mij als gemasseerde behandelt. Ze neemt ook echt de tijd voor je. Twee keer ben ik nu bij haar geweest. Wat ik prettig vind is dat ik vlak voor de massage kan bepalen aan welke massage ik behoefte heb.”
XANDER S.

© 2023 | Copyright Margrietes Handen